Altan Bålsta

Nirblads Bygg – altan Bålsta

Vi hjälper dig!

Välkommen till Nirblads Bygg. Vi är ett företag med många års erfarenhet inom branschen som finns till för dig i Bålsta som söker en målare eller vill få hjälp med någonting inom bygg. Dessutom har vi ett gott samarbete med andra yrkesgrupper som gör att vi kan få ditt projekt i mål. Vi vänder oss i första hand till privatpersoner med deras måleriprojekt, renoveringar eller byggprojekt. Kontakta oss mer för information, men du kan även läsa mer om oss här.

Stolta yrkesmän

Vi på Nirblads Bygg består av ett brett team med stolta yrkesmän som har många års erfarenhet inom branschen. Vi ser till att jobba mycket med kommunikation för att säkerställa ett gott resultat efter era önskemål. Vi  arbetar även periodvis i olika konsultuppdrag inom bygg. Vi finns till bland annat för dig som söker en målare i Bålsta.

Rotavdraget

Du som köper rotjänster ansöker inte själv om rotavdraget. Det gör vi som har utfört arbetet. Vi drar då av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rotavdraget får dock högst vara 50 000 kronor per år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gör. Vi ansöker om detta via skatteverket och kan dra summan direkt på din faktura. I offerten från oss framgår det vilka tjänster du kan dra rotavdraget på. Klicka här för mer information!

VÅRA TJÄNSTER

målare Bålsta

Nirblads Bygg

Bålsta, 746 93 Linköping
Målare Bålsta
073-622 04 35